Donatii proiect :

Mă angajez să fac o donație pentru proiectul: .Donația ta va fi afișată după ce vei accesa link-ul trimis pe e-mail-ul tău și adunată la totalul sumelor donate pentru acest proiect dupa confirmarea plații facute in contul nostru de mai jos.

Cont de donatii pentru proiectele bisericii “Duminica Tuturor Sfinților”:

Banca Transilvania (RON) – RO02BTRLRONCRT0272379501
COD SWIFT BTRLRO22
Titular cont – Alin Goga [corator]

La completarea transferului bancar, vă rugăm să precizați la rubrica [Detalii Plată], textul "Pentru proiectul : ", pentru a putea procesa corect destinația banilor.

12 martie, 2016

Excursie in Maramureșul istoric pentru copiii nevoiași

DONEAZĂ

Copiii nostri deseori au ocazia să călătorească împreună cu părinții in vacanțe, excursii sau tabere școlare, etc. Fiecare nouă călătorie este un prilej de bucurie pentru orice copil. Amintiți-vă de zambetul și incântarea de pe chipul lor când le vestim plecarea intr-o calatorie sau vacanță; cum așteaptă cu nerabdare ziua plecării și nu pot să adoarmă in seara dinainte, de emotie….

 

Sunt unii copii care nu se bucură de aceste trairi, care n-au călătorit prea departe de satul nostru, care nu știu cum e lumea de dincolo de orizont.

 

Parohia noastră dorește să vină in sprijinul acestor copii din Tauții de sus și să organizăm in vacanța de vară o excursie pentru copiii din familii cu posibilități modeste; să vizităm mănăstirile din Maramureș, obiective turistice și locuri de agrement.

Poți să aduci și tu un zâmbet pe chipul unui copil care nu are la fel de multe oportunități ca și copilul tău. Și el ar vrea să meargă in vacanța de vară intr-o excursie.
Puteți sprijini acest proiect apasând butonul DONEAZĂ și urmărind instrucțiunile din mesajul care apare pe ecran.

 

Vă mulțumim pentru generozitate.

 

Pr. Adrian Mihali

Angajamente de donații: 515 RON

Suma donată:150 RON

Donații si angajamente
 • Aurelia Chiuzbaian

  50 Ron*

 • Dan Chiuzbaian

  100 Ron*

 • Adrian Mihali

  200 Ron*

 • Birau Daniel

  100 Ron*

 • Chiuzbaian Monica

  50 Ron*

 • Cuc Lucian

  15 Ron*

 • * S-a angajat să doneze suma menționată